Arnold Schwarzenegger blijft op papier gehuwd

Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver zijn op papier nog steeds getrouwd, terwijl ze vijf jaar geleden al uit elkaar gingen. Hoewel hij jaren een vriendin heeft en zij een vriend, zijn de scheidingspapieren nog steeds niet getekend.

Volgens TMZ doen Arnold en Maria geen enkele moeite de scheiding af te ronden. Schwarzenegger (68) en zijn ex-vrouw gingen uit elkaar nadat de filmster het bestaan van een buitenechtelijke zoon had opgebiecht. Met deze inmiddels achttienjarige Joseph heeft Arnold overigens een sterke band opgebouwd.

Schwarzenegger en Shriver trouwden in 1986 zonder huwelijkse voorwaarden. Hun vermogen van zo'n vierhonderd miljoen dollar (352 miljoen euro) zou daarom in tweeën worden gesplitst. Er gaan verschillende verhalen de ronde waarom hun handtekeningen onder de scheidingspapieren ontbreken. Een daarvan is dat Maria erg gelovig is en daarom niet wil scheiden. Bronnen van TMZ zeggen dat beide partijen geen interesse hebben in het bekrachtigen van hun scheiding nu ze elk hun eigen leven leiden.

Arnold Schwarzenegger blijft op papier gehuwd
Arnold Schwarzenegger blijft op papier gehuwd (Foto: BuzzE)