FOK!ker verantwoordelijk voor pandemie

Op het moment dat iedereen zich vergaapt aan het zoveelste seizoen van een zombie-apocalypse, komen de ontwikkelaars van het spel 'Division' met een veel meer reële dreiging. Hoe lang zou het duren voordat de wereld in totale anarchie verkeert, dankzij een virusje, dat JIJ toevallig onder de leden had.

Eigenlijk is het dus een soort reclame, maar dat mag pret niet drukken. Het concept is zeer eenvoudig: voer je postcode in en beantwoordt gaandeweg de toekomstige pandemie een paar vragen. Jij bent namelijk patient zero. De bron van een wereldwijde pandemie.

De simulator laat zien hoe binnen een maand elke willekeurige FOK!ker de hele wereld plat kan krijgen. Als voorbeeld hebben ze een vorm van pokken genomen. Het begint klein, bij jou thuis, maar na een ziekenhuisopname en een reisje om de -door jou ontstane- rotzooi te ontvluchten, kan het zomaar zo zijn dat je honderden miljoenen mensen de dood injaagt.

De simulator is hier te vinden. Jouw persoonlijk record kan/mag in de reacties vermeld worden. Wie van ons is de grootste massa-slachter?


Zo werkt het