Mysterie rond gratis gsm's FOK!kers opgelost

Een groot mysterie deze week op het FOK!forum. Verschillende FOK!kers melden van een onbekende een gratis gsm te hebben ontvangen.

"Bij mijn schoonvader is gisteren een pakketje bezorgd en daar zit een goedkope mobiele telefoon in", vertelt murp. "Ook zit er een karton gedrukte ansichtkaart in met de tekst: 'With Compliments en op de achterkant 'We hebben goed nieuws. U wordt morgen gebeld, zet uw telefoon niet uit'".

En niet alleen murp heeft een gratis telefoon gekregen, ook Lavenderr heeft hetzelfde, goedkope, toestel ontvangen. Het verhaal van Hierdekerstman is echter nog iets gekker. Deze FOK!ker heeft namelijk een heuse Nokia gekregen, met een simkaartje van Telfort erbij. Alleen heeft Hierdekerstman daarnaast ook een welkomst-sms gehad.

Update 22.00 uur:
Het mysterie lijkt te zijn opgelost. FOK!ker 111210 meldt zojuist dat zijn vriendin is gebeld op het gratis toestel. "Een of andere verkoper die dr probeerde over te halen om te gaan beleggen in een vaag project", aldus de FOK!ker. "Gratis festival telefoontje met 5,- beltegoed dus!" Wat een anti-climax

gsm murpDe telefoon van murp


Voor meer foto's en alle informatie, bezoek het topic!