'Schoonzus Eminem overleden aan overdosis'

De schoonzus van Eminem is bezweken aan haar drugsverslaving. Volgens RadarOnline is ze gestorven aan de gevolgen van een overdosis. De website baseert zich op informatie van de politie in Warren, een stad in de buurt van Detroit in de Amerikaanse staat Michigan.

De politie bevestigt tegenover RadarOnline dat Dawn Scott (40) dinsdag is overleden aan waarschijnlijk een overdosis heroïne. Het wachten is nog op de uitkomsten van een toxicologisch onderzoek. De dakloze vrouw stierf in een woonwagenkamp. Dawn Scott is de tweelingzus van Eminems ex-vrouw Kim Scott en tevens de biologische moeder van zijn geadopteerde dochter Alaina.

Eminem kende de vrouw al van kinds af aan. Scott vertelde vier maanden geleden aan RadarOnline dat Eminem, die 170 miljoen dollar zou bezitten, weigerde haar te helpen. Haar partner Les Martin, met wie ze op en af samenwoonde, beweert dat hij Kim in talloze telefoontjes om hulp heeft gesmeekt. ''Het waren niet de telefoongesprekken waar zij op zat te wachten. Ze wilde Dawn laten gaan. Ik was daar erg gefrustreerd over, alsof ze op een forse uitkering van een levensverzekering zat te wachten."

Dawn Scott was dakloos sinds 2014. Ze verbleef op verschillende adressen en bracht ook nachten op straat door.

'Schoonzus Eminem overleden aan overdosis'
'Schoonzus Eminem overleden aan overdosis' (Foto: BuzzE)