Celblok H wint het van Zeesterren

De start van het derde seizoen van Celblok H, de misdaadserie van SBS6, heeft het maandagavond gewonnen van het RTL-programma Zeesterren. Celblok H wist 836.000 kijkers te boeien, Zeesterren moest het doen met een stuk minder: 639.000. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Celblok H staat op het zelfde tijdstip geprogrammeerd als Zeesterren. Dat heeft gevolgen voor de kijkcijfers van Zeesterren. Vorige week stemde bijna een miljoen mensen af op Zeesterren om te zien hoe BN'ers onder leiding van Gerard Joling en Jamai in en op het water tegen elkaar strijden, maar deze week is het aantal kijkers fors gedaald. Celblok H draait om kapster Suzanne Kramer die terechtkomt in een vrouwengevangenis wegens poging tot moord op haar man. In de gevangenis blijkt het al snel een kwestie van overleven en een strijd om de macht.

Na het achtuurjournaal was Spoorloos het best bekeken programma met ruim 1,8 miljoen kijkers. De top 3 wordt gecompleteerd met Goede Tijden Slechte Tijden dat bijna 1,7 miljoen mensen wist te boeien.

Celblok H wint het van Zeesterren
Celblok H wint het van Zeesterren (Foto: BuzzE)