Madonna zingt verder zonder geluid en licht

Madonna heeft lak aan het plaatselijke verbod op lawaai in de nachtelijke uren in de Schotse stad Glasgow. De Queen of Pop zong zondagavond in de arena The SSE Hydro gewoon door toen het geluid en het licht werden uitgezet.

Madonna trad in Glasgow op in het kader van haar Rebel Heart-tour. De 57-jarige Material Girl begon haar show later dan was aangekondigd. De boel liep daardoor uit en de zangeres hield zich niet aan de avondklok. Blijkbaar tot ergernis van de organisatie, die het geluid en het licht uitzette.

Maar Madonna liet zich niet vertellen wanneer haar concert voorbij is. De Queen of Pop zong alsnog het slotnummer Holiday zonder lichteffecten en zonder dat haar microfoon aan stond. Het publiek begon uiteindelijk uit volle borst mee te zingen en zorgde zo voor de tekst. "We stoppen niet totdat het voorbij is Glasgow! Probeer de koningin niet het zwijgen op te leggen", schreef Madonna op Instagram bij een foto van zichzelf op het podium in de Schotse stad.

Een woordvoerder van de arena legt tegenover Daily Star uit: "Madonna had de afgesproken set afgesloten, maar ze koos ervoor om terug het podium op te komen om nog een nummer te zingen. Tegen die tijd was de stroom voor alle apparatuur al uitgezet door het productieteam."

Madonna zingt verder zonder geluid en licht
Madonna zingt verder zonder geluid en licht (Foto: BuzzE)