World of Tanks-bèta komt 4 december naar PlayStation 4

Wargaming heeft via een lief dagboek bekendgemaakt dat World of Tanks op de PlayStation 4 van 4 tot en met 6 december een open bèta zal houden. Het valt samen met het PlayStation Experience weekend die op 5 en 6 december gehouden wordt in San Francisco.

Er liggen exclusieve in-game items klaar voor spelers die met het bèta-event meedoen. Zo krijgen alle spelers die gedurende dat weekend inloggen een PlayStation 20th anniversary exclusieve M22 Locust US light tank die ingekleurd is in de bekende grijze PlayStation-kleur en een speciaal embleem. Ook zullen er in de PlayStation Store 'Pre release Packs' beschikbaar komen die een gratis T1E6-PS US Premium light tank bevatten met exclusieve camouflage en tijdelijk vier 'Founder’s Packs' met speciale Premium tanks.

World of Tanks krijgt volledige Dual Shock-ondersteuning, Share Play en PlayStation Vita Remote Play. De controls worden aangepast om te zorgen dat het potje op de handheld gespeeld kan worden. Tot slot zullen, tijdens de bèta twee nieuwe maps hun debuut gaan maken genaamd 'Ruinberg' en 'Scorpion Pass'. De laatste is momenteel de grootste map die ooit voor het spel gemaakt is.