World of Tanks mikt nu op PlayStation 4

Wargaming heeft aangekondigd dat World of Tanks naar Sony’s PlayStation 4 gaat. Dat tezamen met specifieke kenmerken en exclusieve bonussen die enkel beschikbaar komen voor PlayStation-gamers.

World of Tanks heeft meer dan 150 miljoen geregistreerde spelers op de pc, console en mobiele platformen. De PlayStation 4-versie krijgt volledige DualShock-ondersteuning waardoor spelers de actie kunnen voelen, horen en aanraken. Daarnaast worden ook de lightbar, ingebouwde luidsprekers en de touchpad ondersteund. Voor PlayStation Vita Remote Playworden de controls aangepast voor een optimale handheld-ervaring.

World of Tanks op de PlayStation 4 is gratis voor iedereen. Je hebt dus geen PlayStation Plus-abonnement nodig om mee te kunnen knallen. Gamers die wel een PlayStation Plus-abonnement hebben krijgen wel een aantal exclusieve zaken als een premium tank met camouflage, drie dagen premium en speciale kortingen. Tot slot, komen er voor de PlayStation 4 exclusief, tijdelijk, twee nieuwe maps beschikbaar.

De enige vraag die nog rest is 'wanneer'? Meer dan een 'coming soon' wordt er niet gegeven door Wargaming.