Multiplayer uitgelicht in Battleborn

2K en Gearbox Software onthulden vandaag drie competitieve Battleborn multiplayer modes door middel van een nieuwe trailer tijdens PlayStation Paris Games Week persconferentie vandaag in Parijs. Bovendien is er bekendgemaakt dat de open bèta Battleborn in 2016 beschikbaar zal zijn op alle beschikbare platformen, maar als eerste op PlayStation 4.

De open bèta zal ook beschikbaar op pc en Xbox One. Meer details daarover worden binnenkort vrijgegeven. De team-based competitieve multiplayer van Battleborn speel je met maximaal 10 spelers online in 5v5 wedstrijden en bevat drie verschillende multiplayer modes.

  • Capture: Teams van helden staan tegenover elkaar in een snelle death match en moeten punten op de kaart veroveren en vasthouden om te winnen.
  • Meltdown: Teams van helden moeten hun minions begeleiden als ze naar hun dood marcheren in het midden van de kaart. Punten worden gescoord voor elke minion die zichzelf in de verbrandingsoven gooit. Het team met de meeste punten wint.
  • Incursion: Teams van helden moeten hun basis verdedigen van golven AI-gestuurde minions terwijl ze samenwerken met hun eigen volgelingen om de basis van de tegenstander te vernietigen.

Battleborn komt 9 februari uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.