Zo ziet Michael Fassbender eruit in Assassin's Creed-film

Volgende week beginnen na jarenlange vertraging eindelijk de opnames van de Assassin's Creed-verfilming. De hoofdrol is voor Michael Fassbender, die een hedendaagse Assassin speelt en de herinneringen herleefd van een van zijn voorvaderen in het vijftiende-eeuwse Spanje.

De Assassin's Creed-film zit al geruime tijd in de pijplijn maar komt steeds niet van de grond. Volgende week beginnen dan toch eindelijk de opnames en we hebben alvast een kijkje in de keuken gekregen voor een voorproefje van Assassin Fassbender. Naast Fassbender, die we kennen van films als Prometheus en de X-men-films, zijn er ook rollen weggelegd voor Marion Cotillard (The Dark Knight Rises) en Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave).

De film speelt zich af in het Assassin's Creed-universum, maar vertelt een eigen, op zichzelf staand verhaal. Het is nog niet duidelijk of personages uit de games te zien zijn in de film. Ubisoft, New Regency en 20th Century Fox hebben de uiteindelijke releasedatum van de film gezet op 22 december 2016.

Assassin's Creed: The Movie (Foto: Ubisoft)
Assassin's Creed: The Movie (Foto: Ubisoft)

Michael Fassbender in Assassin's Creed: The Movie (Foto: Yahoo)
Michael Fassbender in Assassin's Creed: The Movie (Foto: Yahoo)