Willems in verband gebracht met Newcastle United

Jetro Willems is op dit moment geblesseerd en kan waarschijnlijk pas in september weer in actie komen voor PSV. Toch lijkt de verdediger aan een andere club gelinkt te worden, namelijk Newcastle United.

Afgelopen weekend was Willems op St. James' Park aanwezig voor zijn vriend en oud-ploeggenoot Georginio Wijnaldum. De voormalig middenvelder van PSV luisterde zijn debuut bij The Magpies op met een wonderschoon doelpunt.

De aanwezigheid van Willems heeft echter voor de nodige rumoer gezorgd. Verschillende fora suggereerden dat de linkspoot naar Engeland verkast. En ook zijn Instagram-account geeft reden tot speculatie. Bij een foto, waarop te zien is dat Willems in het vliegtuig naar Newcastle zit, heeft hij de volgende tekst geschreven: "Fly to the future."

Of het ook daadwerkelijk tot een transfer zal komen is de vraag, aangezien PSV niet van plan is nog spelers van de hand te doen. Mocht dat toch gebeuren, dan kan de recent aangetrokken Simon Poulsen in elk geval als voorlopige standin fungeren.


Jetro Willems in het vliegtuig richting Newcastle (Instagram)