Sexy dame pakt pik en portemonnee

De politie van Praag is naarstig op zoek naar een sexy zakkenrolster. De Tsjechische brunette geilt namelijk nietsvermoedende mannen op door naar hun piemel te grijpen, om er vervolgens met hun portemonnee vandoor te gaan.

De Praagse politie heeft een filmpje vrijgegeven waarop is te zien hoe de gewiekste dame te werk gaat. In de lobby van een peperduur hotel dringt zij zich op aan twee mannen.

Zij pakt de hittezoekende pretraket van de man en wriijft haar kruis tegen zijn dij. De beste man is hier echter niet van gediend en de brunette taait af.

Hierna loopt de mooie jongedame naar de vriend van de man, die haar echter met open armen ontvangt. Ook de spermaspeer van deze man wordt betast, en ook het dijbeen van deze arme drommel wordt bestegen. Hierna vervolgt de vrouw haar reis.

Als het heerschap hun zakken bevoelt, blijkt dat beider portemonnees zijn gejat. Hierin zat een totaalbedrag van zeker 1500 euro.

"Terwijl zij de mannen met haar ene hand opgeilde, rolde zij met de andere hand hun portefeuilles", laat Bromsnor weten. "De hele operatie heeft nog geen twee minuten gekost. Subtiel was ze niet, wel effectief. Toeristen zijn gewaarschuwd: als het te mooi voelt om waar te zijn, dan is het ook zo."