Juffen houden seksfeestjes met scholieren

De politie van het Californische Orange County heeft afgelopen zaterdag twee jonge juffies in de kladden gegrepen. De twee botergeile leraressen hebben namelijk seksfeestjes georganiseerd met hun leerlingen.

Het gaat hier om de 38-jarige Melody Lippert en haar 30-jarige collega Michelle Ghirelli. Zij zijn in de boeien geslagen wegens zeer ongepast gedrag met hun pupillen. Hun leeftijd blijft onvermeld, maar bronnen houden het op scholieren tussen de 14 en 18 jaar jong.

Lippert heeft in november een feestje gehouden op het strand. Hier gaf zij de knapies drank en reed ze zich klaar op de stramme stroopsoldaat van een van hen.

Enkele weken later organiseerde Lippert samen met Ghirelli een kampeeruitstapje naar hetzelfde strand. Hier hield het docentenduo een ware orgie. Hieraan namen meerdere scholieren deel.

Het is overigens niet de eerste keer dat de school waar de leraressen werken in opspraak is geraakt. Eerder dit jaar werd een 29-jarige sportleraar opgepakt, omdat hij een 17-jarige scholiere aan zijn spermaspeer had geregen. De viezerik.

juffenDe juffen in kwestie. Nice?
(foto: Orange County Sheriff's Department)