'Teeven is het schoothondje van de PvdA'

22 mei komt erg dichtbij en het enig lid van de PVV doet dan ook erg zijn best om te schoppen richting alles dat beweegt. Deze keer krijgt staatssecretaris Teeven een veeg uit de pan. De leider van de ondemocratische beweging heeft de VVD'er namelijk de 'linksbinnen van de PvdA' genoemd.

Als we de hoogblonde roerganger mogen geloven, voert Teeven het beleid van de coalitiepartner uit en loopt de bekritiseerde politicus aan de leiband bij de PvdA.

De held van Henk en Ingrid spreekt over een explosie van Eritrese vluchtelingen. Woensdag heeft Teeven echter al laten weten maatregelen te gaan nemen tegen de toename van de asielzoekers uit dat land. Maar de zelfbenoemde voorvechter van de vrijheid van meningsuiting heeft daar een andere mening over: "Verantwoordelijk staatsecretaris Teeven doet niets. Hij heeft ook gezegd: laat die Syriërs maar komen. Hij is de man die het kinderpardon heeft ingevoerd, en de strafbaarstelling illegaliteit van tafel heeft gehaald. Teeven is de linksbinnen van de PvdA".

Eerder heeft Saoedi-Arabië al laten weten dat de handelsbetrekkingen met Nederland voorlopig in de ijskast gaan. Dit naar aanleiding van uitspraken en handelingen van de PVV'er. Het Nederlandse bedrijfsleven kost dit geintje ongeveer 3 miljard euro en mogelijk staan er zo'n 3200 banen van SABIC op het spel. SABIC is een Saoedisch staatsbedrijf dat in Nederland actief is.