'Penny' is geobsedeerd door kritiek op internet

Kaley Cuoco trekt zich erg aan wat mensen over haar zeggen op social media. "Ik ben daardoor geobsedeerd. Ik geef volledig toe dat ik gestoord ben wat dat betreft", zegt de actrice, die vooral bekend is door haar rol in The Big Bang Theory, in de Amerikaanse editie van Cosmopolitan.

Cuoco merkt dat mensen vooral kritiek hebben op haar uiterlijk. "Ik dacht: misschien moet ik wat meer moeite doen om goed voor de dag te komen, dus deed ik make-up op als ik over straat ging", vertelt ze. "Toen kreeg ik reacties als: iemand vindt het leuk om voor de camera te staan of ze heeft haar haar laten doen voordat ze koffie ging halen. Ik kon niks goed doen."

Hoewel de 28-jarige blondine soms onzeker is door de reacties online, voelde ze zich op haar trouwdag in december erg zelfverzekerd. "Ik voelde me een rockster en ongelooflijk stoer", zegt Cuoco, die getrouwd is met tennisser Ryan Sweeting. "Die kamer was zo vol liefde. Dat had ik nog nooit eerder meegemaakt en dat was precies waar ik wilde zijn. Het was het achtste wereldwonder, echt de mooiste bruiloft aller tijden."

Ook haar ex Johnny Galecki, die met haar in The Big Bang Theory speelt, was te gast op het huwelijk. "Hij is een van mijn beste vrienden. Hij zat vooraan tijdens mijn bruiloft met een grote glimlach." Toch was het toen ze net uit elkaar waren, even ongemakkelijk. "Maar gelukkig werden we beste vrienden en konden we op zo'n mooie manier doorgaan met ons leven."