Kaley Cuoco 'niet sletterig'

Kaley Cuoco, voor de meesten vooral bekend als Penny uit The Big Bang Theory, is niet sletterig. Dat zei ze deze week in de Late Night Show tegen David Letterman.

Ze verloofde zich namelijk al na drie maanden met haar vriendje Ryan Sweeting. Cuoco trouwde manlief afgelopen Oudejaarsavond.

Al een dag na hun blind date trok Sweeting bij haar in, om nooit meer te vertrekken. Penny: "Het klinkt zó sletterig, maar dat was het niet."

In de talkshow verdedigde ze haar snelle keuze tegenover de doorgaans vrij puriteinse Amerikanen. "Op papier ging het allemaal heel snel, maar we wisten het echt zeker."

Hoewel de twee elkaar beloofden de aanstaande trouwerij geheim te houden, stelde Kaley alsnog iedereen van haar manicurist tot tankstationmedewerkers op de hoogte: "Er waren allerlei artikelen en mijn man vroeg: 'Hoe weet iedereen dat we gaan trouwen?' Ik zei: 'Ik heb geen idee. Ik heb geen idee.'"

Hoewel huwelijken in de showbizz lang niet altijd een lang leven beschoren zijn, genieten de twee volop van elkaar en zijn ze inmiddels maar liefst twee maanden gelukkig getrouwd.