Selena Gomez moet getuigen tegen Justin Bieber

Selena Gomez moet naar de rechtszaal in Los Angeles om tegen Justin Bieber te getuigen. De Canadese zanger, met wie Gomez een knipperlichtrelatie heeft, zou twee jaar geleden een paparazzo in zijn buik hebben geschopt, en Gomez was daarbij. Dat schrijft entertainmentsite TMZ.

De 21-jarige zangeres en actrice moet op verzoek van de fotograaf onder ede komen vertellen wat er is gebeurd. Ook wordt ze aan de tand gevoeld over de privégesprekken die ze met Bieber heeft gevoerd, met name over zijn onstuimige gedrag en beruchte hekel aan paparazzi. De 20-jarige zou hierover uitvoerig zijn hart hebben gelucht tegenover Gomez.

De Amerikaanse is overigens wel meer in trek als getuige tegen Bieber. Als het aan een fotograaf in Miami ligt, verschijnt ze ook daar in de rechtszaal om tekst en uitleg te geven. De paparazzo in kwestie verdenkt Bieber ervan zijn beveiliger opdracht te hebben heeft gegeven om hem in elkaar te slaan.

Bieber is er vast niet blij mee dat Gomez wordt betrokken bij deze zaken. Kortgeleden werd hij tijdens een politieverhoor kwaad toen de verhoorders over zijn relatie met haar begonnen.