Double bagel Radwanska in Indian Wells, Berdych exit

Agnieszka Radwanksa heeft bij het tennistoernooi in Indian Wells met groot vertoon van macht de achtste finales bereikt. De Poolse, als tweede geplaatst, verpulverde de Duitse Annika Beck met 6-0 en 6-0. Ondanks de double bagel nam de partij toch nog iets meer dan een uur in beslag.

Sara Errani werd in de derde ronde uitgeschakeld. De als negende geplaatste Italiaanse werd met 3-6 en 3-6 verslagen door de Canadese Eugenie Bouchard (18), die eerder dit jaar voor een verrassing zorgde door de halve finale van de Australian Open te halen. Ze stuit nu op de Roemeense Simona Halep (6), die met 6-2, 4-6 en 6-4 Lucie Safarova (26) versloeg.

Bij het mannentoernooi werd Tomas Berdych (4) in de tweede ronde een halt toegeroepen door Roberto Bautista Agut. De Spanjaard versloeg de winnaar van het ATP-toernooi van Rotterdam met 4-6, 6-2 en 6-4. Ook Jo-Wilfried Tsonga werd verslagen. De Fransman (9) moest het afleggen tegen zijn landgenoot Julien Benneteau: 4-6 en 4-6.

Novak Djokovic bereikte de derde ronde ten koste van Victor Hanescu. De winnaar van 2008 en 2011 had het alleen in de eerste set lastig met de Roemeen: 7-6 (1) en 6-2.