Sunderland verrast Chelsea in League Cup

Sunderland heeft dinsdag verrassend Chelsea uit de League Cup gestoten. In de kwartfinale won de thuisclub na verlenging met 2-1. Manchester City voldeed eerder wel aan de verwachtingen. De Citizens wonnen op bezoek bij Leicester City in de reguliere speeltijd met 3-1.

Sunderland leek lang uitgeschakeld te gaan worden nadat Lee Cattermole met een eigen doelpunt vlak na rust Chelsea op 1-0 had gezet. Fabio Borini maakte in de 88e minuut echter gelijk en in de verlenging maakte Sunderland de meeste aanspraak op de zege. Sung-Yueng Ki scoorde vervolgens in de 119e minuut de winnende treffer.

Manchester City kwam in Leicester via Aleksandar Kolarov al na negen minuten op voorsprong. Edin Dzeko maakte voor rust de 2-0 en de Bosniër zorgde acht minuten na de thee ook voor de 3-0. Lloyd Dyer redde de eer namens Leicester City.

Woensdag staan nog twee kwartfinales op het programma. Stoke City ontvangt dan Manchester United. Tottenham Hotspur speelt zijn eerste wedstrijd sinds het ontslag van trainer André Villas-Boas tegen West Ham United.