Sanders: "Grotere kans dat ik nu blijf"

Algemeen directeur van PSV Tiny Sanders twijfelt niet over zijn toekomst nu de sportieve resultaten van de Eindhovense club zo tegenvallen. De woede van de PSV-fans richt zich voornamelijk op het bestuur. "Ik trek me die kritiek zeker aan", zegt Sanders in De Telegraaf.

"Ik ben eindverantwoordelijk voor het voetbalbedrijf. Uiteindelijk moeten wij de voorwaarden creëren waardoor er gepresteerd kan worden." Sanders heeft zelf een contract tot de zomer van 2014 en ondanks de kritieken wil de directeur zijn verbintenis verlengen. "Laat ik duidelijk zijn. Als iemand overtuigend aan kan tonen dat we beter gaan voetballen als ik vertrek, dan ben ik morgen weg."

"Maar ik denk dat de huidige problemen eerder de kans vergroten dat ik langer blijf. Met al deze ontzettend vervelende dingen is het geen goed moment om afscheid te nemen", aldus Sanders. PSV verloor afgelopen weekend met 2-6 van Vitesse en pakte in de laatste zes wedstrijden slechts twee punten. De Eindhovenaren staan inmiddels in het rechterrijtje. Komend weekend wacht FC Utrecht.