Bruce Wayne speelt vanaf nu leerling

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft bevestigd dat de Initiation Challenge Map DLC voor Batman: Arkham Origins nu beschikbaar is via PlayStation Network, Xbox LIVE, Steam en Nintendo eShop voor € 6,99.

De add-on gaat over Bruce Wayne, voordat hij zich achter zijn masker verschuilt. De uitbreiding introduceert een nieuwe challenge campaign met vier unieke challenge maps en twee originele skins – Initiation Bruce Wayne en Vigilante Bruce Wayne. Spelers die de Season Pass van Batman: Arkham Origins  bezitten en aangesloten zijn op internet, hebben direct toegang tot de content.

Hoog in de Paektu-San Mountains van Noord-Korea volgen we een jonge Bruce Wayne, die geconfronteerd wordt met de ultieme test. Spelers beginnen aan een reeks challenge maps die hun martial arts training testen op verschillende exotische locaties, zoals een bamboebos en een klooster, gelegen op een bergtop. Bruce neemt het op tegen nieuwe vijanden en worden geconfronteerd met een epische finaletest. Hiermee bewijst hij zijn waardigheid aan Kirigi, de grootste en meest meedogenloze leraar van Bruce.