Hamrén: "We waren slordig bij doelpunt"

Zweden verloor vrijdag de heenwedstrijd tegen Portugal door een goal van Cristiano Ronaldo. Bondscoach Erik Hamrén baalde van de nipte nederlaag in Lissabon. Hamrén hoopte op minimaal een punt in Estadio da Luz, maar verliet het stadion van Benfica met een nederlaag op zak.

De Zweden moet dinsdag in Solna winnen om nog naar het WK te gaan. Hamrén zegt dat zijn formatie er alles aan gaat doen om alsnog naar Brazilië te gaan. "Portugal kwam in de tweede helft sterker opzetten. We werden daardoor gedwongen om de lange bal te spelen", zegt Hamrén tegen Zweedse media. "We waren erg slordig bij het tegendoelpunt. Ik ben altijd erg teleurgesteld als we verliezen. Een gelijkspel was een betere afspiegeling van de wedstrijd geweest."

"We moeten in de tweede wedstrijd hard werken. Ik hoop dat we thuis beter spelen. Na deze nederlaag moeten we er alles aan doen om in Solna te winnen. Dat gaan we ook doen", aldus de bondscoach van Zweden, die dinsdag ongetwijfeld rekent op de oprispingen van Zlatan Ibrahimovic.