[Moto2] Uitslag Grand Prix Aragón

Nicolas Terol heeft de Moto2 race gewonnen bij de Grand Prix van Aragón in Spanje. De Spanjaard bleef in eigen land zijn landgenoten Esteve Rabat en Pol Espargaro voor. Scott Redding blijft aan de leiding staan in het klassement.

Redding moest slechts starten als dertiende, maar wist na één ronde zichzelf al terug te vinden op de vijfde plaats. Niet veel later lag hij tweede achter Terol, maar die wist de Brit niet meer bij te halen. Op het eind van de race verloor Redding nog zijn podiumplaats aan Rabat en Espagaro, maar hij wist het verlies op de laatstgenoemde te beperkten tot drie punten.

In het wereldkampioenschap staat Redding nu met 215 punten aan de leiding, terwijl Espargaro er 20 minder heeft. Er zijn nog vier races te verrijden.