FOK! wat een weer... Van de regen in de drup

Hallo! Met name op de Wadden en in het uiterste noorden vielen er gisteren de hele dag door flinke buien en werden de regenmeters goed gevuld. Elders in het land vielen er meer verspreid buien, terwijl er op weer andere plaatsen weinig tot niets viel. Zodoende was het op een aantal plekken heel aardig weer. Vanavond volgt er weer regen.

Langs de kust en in het noorden bleven er ook de afgelopen nacht nog buien vallen. Het kwam hier en daar ook tot onweer. In het binnenland klaarde het deels op en koelde het flink af. Vanochtend breiden de buien zich weer over het land uit, maar ook vandaag zullen er weer enkele mooie opklaringen zijn. Later op de middag neemt de bewolking toe en gaat het vanuit het zuidwesten regenen. De meeste neerslag lijkt dit keer in het zuiden van het land te gaan vallen. Er staat een matige tot (vrij) krachtige wind uit het zuidwesten en het kwik blijft steken bij 14 graden.

Ook morgen vallen er nog een aantal buien, echter de weersverbetering voor het komende weekend lijkt er nog steeds te zullen komen. Het is nog twijfelachtig of deze opleving tijdelijk is of voor een langere periode.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 ZOWOl

Een prachtige foto van Maily die een schattig wolkje zag waarachter de zon zich verschool, met een knipoog van zijn stralen. Zij maakte deze foto in Bergen Op Zoom.