Barbie viel vaak flauw op camping

Barbie viel tijdens haar verblijf op een Spaanse camping aan de lopende band flauw. De hypergetalenteerde realityster, die voor opnamen van een nieuwe tv-serie in Spanje was, moest zelfs een keer aan het infuus omdat ze was bevangen door de hitte. Het stel keerde door alle tumult eerder terug naar Nederland dan gepland.

"Ik ben heel vaak flauwgevallen", vertelt Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, aan RTL Boulevard. Naast de hitte had de blondine veel last van de vele Nederlandse campinggasten die erg geïnteresseerd waren in Barbie en haar gezin. "Toen hebben ze tegen mij gezegd: Saman, we gaan terug en we maken het gewoon in Nederland af."

De titel van Barbies nieuwe realityprogramma strookt volgens haar man Michael niet met de realiteit. "Het programma heet Rust in de Tent", aldus Michael. "Nou, die hadden we niet."

Rust in de Tent is alweer de vierde serie van Barbie, die haar realitycarrière begon in Oh Oh Cherso, en Michael. Eerder lieten ze de buitenwereld meegenieten van hun bruiloft in Barbies Bruiloft en hun verhuizing in Huisje, Boompje, Barbie. De bevalling van baby Angelina was te volgen in Barbies Baby.