Barbie had fijne vakantie

Barbie heeft ondanks geruchten over een ruzie een heerlijke vakantie gehad. Weekblad Weekend schreef eerder dat Barbie en haar echtgenoot slaande ruzie kregen tijdens hun vakantie in Spanje. De realitysterren weten echter van niks en Barbie baalde dat ze tijdens de vakantie 'negatieve dingen' te horen kreeg.

"We lagen lekker bij het zwembad en in een keer werden we op onze rug getikt door Nederlanders: heb je net gevochten? We zagen helemaal niks!", vertelde de blondine in RTL Boulevard. "Ik zei: dan weten ze meer dan ik."

Barbie, die werd geboren als Samantha de Jong, baalde ervan dat ze tijdens haar tripje werd geconfronteerd met de geruchten. "Dan ben je op vakantie en dan heb je weer wat, hoor je nog negatieve dingen. We gaan nu alleen voor de positieve dingen!"

Michael vertelt dat het gezin wel een vakantie kon gebruiken. Michael zat drie dagen in voorarrest na een arrestatie op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen. En Barbie zou na een aanrijding hebben gevochten. "We hebben het hartstikke leuk gehad, in een luxe resort gezeten", vertelde Michael. "Daar waren we aan toe."