[Premier League] Chelsea en Spurs in evenwicht

Chelsea en Tottenham Hotspur hebben de strijd om Champions Leaguevoetbal in de Premier League woensdag levend gehouden. Het treffen tussen beide ploegen uit Londen eindigde op Stamford Bridge in 2-2. Oscar en Ramires scoorden voor de thuisploeg, Emmanuel Adebayor en Gylfi Sigurdsson zorgden voor de gelijkmakers.

Door de puntendeling blijft het verschil tussen beide ploegen drie punten. Chelsea staat derde met 69 punten uit 36 duels, de Spurs staan twee plekken lager. Arsenal staat momenteel vierde met 67 punten.

Oscar opende na tien minuten de score voor Chelsea, dat voor eigen publiek een overwicht had. Hij kon de bal van dichtbij binnenwerken na een kopbal van ploeggenoot Gary Cahill. Adebayor maakte vervolgens met een afstandsschot de 1-1, maar nog voor rust sloeg ook Ramires toe dankzij voorbereidend werk van Fernando Torres.

In de tweede helft gingen de Spurs met succes op zoek naar een punt. Tien minuten voor tijd trok Sigurdsson de stand gelijk met een geplaatst schot in de verre hoek.