FOK! wat een weer...Een enkele bui

Goedemorgen! De afgelopen nacht trok er een gebied met regen over ons land en in het noordoosten viel er plaatselijk ook natte sneeuw. Vanuit het westen zal het geleidelijk droog gaan worden en zullen opklaringen zich over het land gaan uitbreiden.

Helemaal droog zal het vandaag niet blijven, want vanmiddag kunnen er in het binnenland enkele buien ontstaan. In het westen vinden we de meeste zonneschijn en daar neemt de kans op een bui pas in de avond toe. Bij de buien is er kans op onweer. De middagtemperatuur loopt vandaag op naar ongeveer 10 graden. De wind komt uit het zuid- tot zuidoosten en neemt in de loop van de dag wat in kracht af. De komende dagen blijft het licht wisselvallig en aan de koude kant voor de tijd van het jaar.

De grote kou bevindt zich op dit moment in het noorden van Europa, maar ook in het Alpengebied is het erg fris. Op grotere hoogte werden temperaturen van beneden de -25 graden opgemeten. Echte kou zit er voor ons voorlopig niet meer in.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.


Cirrus
Op deze foto van qltel is de Cirrusbewolking nóg beter te zien.