FOK!filmtips van de dag: The Naked Gun 2

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Wie kent de I love Rock 'n' Roll-versie van Joan Jett & the Blackhearts uit '81 nou niet? Maar Jett had daarvoor ook al een heel muzikaal leven. Kristen Stewart kruipt in haar huid en vertelt samen met Dakota Fanning als bandmaatje Cherie Currie het verhaal van hun meidenrockgroep in de jaren '70. Michael Shannon is manager Kim Fowley van The Runaways. Te zien om 20:30 op RTL8.

Vanavond kan ook je kijken naar een klassieker met Leslie Nielsen in de hoofdrol, namelijk Naked Gun 2½: The Smell of Fear. Leslie Nielsen speelt de onbekwame rechercheur Frank Drebin die een ontvoerde wetenschapper probeert te redden uit de handen van mannen die samenwerken met de grote energiebedrijven. De tweede film uit de trilogie dateert alweer uit 1991 en als je in de stemming bent voor flauwe humor zoals we het kennen van Nielsen dan kan je om 22:10 afstemmen op Veronica

Jackie Chan brak in 1995 definitief door in de Verenigde Staten met de material arts actiekomedie Rumble in the Bronx. Ma Hon Keung komt vanuit Hong Kong naar New York om aanwezig te zijn bij het trouwfeest van zijn oom. Hij is van plan de toerist uit te hangen, wat bezienswaardigheden te bekijken en te helpen in de winkel van zijn familie. Niemand heeft hem echter verteld dat deze winkel midden in de South Bronx ligt, een gevaarlijke wijk vol met bendes. Vannacht te zien om 00:35 op BBC1.