[Serie A] Inter zonder franje voorbij Pescara

Internazionale heeft in eigen huis weinig moeite gehad met Pescara (2-0). De score bleef echter vrij beperkt. Het Milanese publiek moest genoegen nemen met een 2-0 zege.

Het was vanaf het begin van het duel reeds duidelijk dat Internazionale niet van plan was om punten te laten liggen tegen de Delfini. De ploeg van Andrea Stramaccioni zocht de aanval en na 31 minuten spelen resulteerde dit in de voorsprong. Rodrigo Palacio werd aangespeeld door collega-spits Antonio Cassano en scoorde zijn zesde treffer van het seizoen.

Vervolgens breidde Fredy Guarín de voorsprong uit, maar ook bij het tweede doelpunt ging de eer grotendeels naar Palacio, die het voorbereidende werk verrichtte. De Argentijn wist vanaf de rechterzijde het strafschopgebied in te dringen. Zijn voorzet bereikte een volledig vrijstaande Guarín, die de bal slechts voor het intikken had.

Vervolgens liet Inter het na om flink aan het doelsaldo te werken. De teller bleef steken op 2-0, terwijl het er allerminst naar uitzag dat Pescara nog enige veerkracht zou tonen. Aangezien Pescara in de Serie A de ploeg met de meeste tegentreffers is, zal het publiek van Inter waarschijnlijk enigszins teleurgesteld zijn met de ietwat matige score.