FOK!filmtip van de dag: Ice Age

Elke dag zijn er meerdere films op TV, de FOK!filmtip is er om voor jou het kaf van de koren te scheiden. Welke film is nou de moeite waard om je TV op af te stemmen? Je leest het op FOK! 

Vandaag de laatste filmtip van 2012. De redactie van FOK!film hoopt dat je hebt genoten van alle films die genoemd zijn. In 2013 gaan we er weer voor om zo mogelijk elke avond de FOK!ker van een filmtip te voorzien. Overdag is er voor de FOK!kinderen een leuke Pipi film op televisie. Om 13:00 is op Nederland Pipi op de vlucht te zien. In deze derde Pipi film zijn Tommy en Annika hun ouders meer dan zat en ze besluiten om dan maar samen met Pipi weg te lopen. Na een paar dagen is hun proviand op en verzint Pipi allerlei creatieve manieren om aan eten te komen. Velen zijn opgegroeid met deze films en zal nog steeds niet vervelen.

De FOK!filmtip voor vandaag is Ice Age. Voor de eenzame FOK!ker die op Oudejaarsavond niets beters te doen heeft dan oliebollen eten kan deze inmiddels kassieke film om 19:00 op RTL 5 gaan bekijken. Het verhaal speelt zich 20.000 jaar geleden af toen de gletsjers zich nog over de aarde uitstrekten en de dieren vluchtten voor een dreigende ijstijd. Onder deze vluchtende dieren bevinden zich de vlotte luiaard Sid, mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en Scrat de eekhoorn. Deze vier werken samen om om een mensenkind te herenigen met zijn familie.

Veel kijkplezier en eet niet te veel oliebollen. Dat is namelijk ongezond.