FOK! wat een weer...Buien

Goedemorgen! Het was gisteren op de meeste plaatsen een heerlijke dag om even een wandeling te gaan maken. Dit zou vandaag ook nog wel kunnen, maar er liggen wel een aantal buien op de loer. Op sommige plaatsen blijft het de hele dag droog, terwijl er een aantal plaatsen zullen zijn die midden in de buien zullen zitten.

Het valt niet precies aan te geven waar de meeste buien zullen gaan vallen, maar ik denk dat de meesten van ons wel één of meerdere buien over zich heen zal krijgen. Hierbij zijn onweer en hagel ook niet helemaal uitgesloten. De wind komt uit het zuidwesten en is behoorlijk vlagerig. Kijken we nog even naar de temperatuur en dan zien we dat het vanmiddag rond de 8 graden gaat worden.

Het is nog even afwachten wat het weer gaat doen met de jaarwisseling, maar het ziet er naar uit dat er toch een regenzone gaat passeren. De exacte timing is nog niet zeker dus ik zal hier morgen verder naar kijken.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Februari 2012Dit soort plaatjes zitten er nog steeds niet in de komende tijd!