Complete Mass Effect-trilogie niet zeker op PlayStation 3

BioWare werkt momenteel aan een Mass Effect-trilogie bundel voor een release in november. Maar welke content je krijgt is afhankelijk van welk platform je kiest. Of zelfs in het geval van de PlayStation 3: die wellicht helemaal geen extra content krijgt.

BioWare bevestigt dat een deel van DLC wordt opgenomen in de Trilogy-bundel, maar de hoeveelheid inhoud is afhankelijk van het platform. Op de pc krijg je Mass Effect 1 met de Bring Down the Sky en Pinnacle Station add-ons, Mass Effect 2 de Cerberus Network Dag 1 DLC (waaronder Zaeed) en bij Mass Effect 3 de online pass. Bij de Xbox 360-versie zal de Mass Effect 1-DLC niet inbegrepen zijn.

Voor PlayStation 3 is er momenteel nog geen besluit genomen. Dat komt omdat de studio nog niet zeker is of de compilatie zelf überhaupt uitkomt voor de PlayStation 3. Eerst kwamen namelijk alle versies op 7 november uit, maar nu is de PlayStation 3-versie verplaatst naar een "TBA"-datum, terwijl de pc-en Xbox 360-versies naar 6 november zijn verplaatst.

Mass Effect 3