World of Tanks Update 8.0 komt morgen

Wargaming heeft vandaag bekendgemaakt dat de 8.0-update voor de MMO World of Tanks live is gegaan in Noord-Amerika en de patch morgen in Europa op de servers wordt gezet.

Het betreft de grootste en meest belangrijkste update sinds de game uit is gekomen in april 2011. Zo is de in-game fysica’s engine herschreven; wat zorgt voor realistischere tank gedragingen en nieuwe potentiele tactieken voor de spelers. Daarnaast is er een nieuwe en geoptimaliseerde user interface met een geavanceerde renderingsysteem. Dat zorgt voor levendige en realistische omgevingen, daarnaast wordt het ook een flinke verbetering voor de camouflage-applicaties en de nieuwe mini-map en met al zijn functies.

Spelers kunnen nu ook kiezen wat voor spelmodus zij willen voordat zij het gevecht in gaan en kunnen hun vrije XP besteden aan hun crew. De technologische boom van de USSR wordt aangevuld met vier nieuwe tankjagers waaronder de premium Matilda Black Prince die net de gameshop in is gerold. In de releasenotes staan nog veel meer verbeteringen en aanpassingen.

Nieuw quickmenu