The Flexican bedankt fans voor steun

The Flexican heeft zijn fans via Twitter bedankt voor hun steun. De dj zegt vorige week mishandeld te zijn door de politie. "Ik wil jullie bedanken voor jullie steun van de afgelopen week", twitterde The Flexican woensdagmiddag.

Verder doet The Flexican er het zwijgen toe. "Op dit moment kan en wil ik niets kwijt over de zaak met betrekking tot het incident na Sneakerz." Thomas Goethals Ligthart, beter bekend als The Flexican, liep nadat hij op het Eindhovense festival had gedraaid naar zijn auto. Onderweg werd hij naar eigen zeggen aangereden door een politiewagen, waarna een hardhandige arrestatie volgde.

The Flexican belandde in het ziekenhuis en zei aangifte te gaan doen tegen de Eindhovense politie. Of hij dat ook daadwerkelijk heeft gedaan is onduidelijk. The Flexican heeft met zijn advocaat afgesproken mediastilte te houden.

Twee agenten zijn op hun beurt bezig met een aangifte tegen The Flexican. De een beweert mishandeld te zijn door de dj, de ander zou beledigd en bedreigd zijn.