Arterton is Timberlakes vriendin in gokthriller

Gemma Arterton heeft getekend voor een rol in Runner, Runner. Ben Affleck en Justin Timberlake waren al gecast in de hoofdrollen van deze thriller over de schimmige wereld van het professionele poker. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety.

Timberlake speelt de rol van een student aan de prestigieuze universiteit van Princeton die zijn gehele studiebeurs verliest tijdens een malafide pot online poker. De man achter het plan is de oprichter van de site, de rol van Affleck. Arterton speelt Timberlake's vriendin.

Runner, Runner wordt geregisseerd door Brad Fuhrman, bekend van The Lincoln Lawyer en The Take. De opnames gaan in juni van start.

De 26-jarige Arterton brak in 2008 internationaal door als Bondgirl Strawberry Fields in Quantum of Solace. De Britse actrice is begin volgend jaar te zien in de duistere sprookjesfilm Hansel and Gretel: Witch Hunters, waarin ze samen met Jeremy Renner Hans en Grietje speelt die vijftien jaar na het incident met het huisje van koek zijn verworden tot doorgewinterde heksenjagers.


Arterton is Timberlakes vriendin in gokthriller (Foto: Novum)