Katy Perry verbergt niets in documentaire

Katy Perry doet een boekje open in haar 3D-muziekfilm. "Ik vond het belangrijk om alles te laten zien", vertelt de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres. Perry is in de muziekdocumentaire Katy Perry: Part of Me te zien op het podium en achter de schermen.

Perry werd voor de documentaire gevolgd tijdens haar wereldtournee van vorig jaar. Aan het eind van dat jaar liep ook haar huwelijk met Russell Brand op de klippen. Naar verluidt praat de zangeres in de film ook over haar scheiding.

Perry denkt dat het belangrijk is om ook een andere kant van zichzelf te laten zien. "Soms denken mensen dat we perfect zijn, terwijl we dat helemaal niet zijn", legt de zangeres uit. "Ik wilde het idee dat je perfect en volmaakt moet zijn om je dromen te verwezenlijken ontkrachten."

De 27-jarige Perry hoopt dat mensen die boodschap uit haar film kunnen halen. "Daarom heb ik alles van mezelf in de film gestopt." Katy Perry: Part of Me is vanaf 5 juli in de Verenigde Staten te zien. Wanneer de film in Nederland draait, is nog niet duidelijk.