Van Raaij: "Heb Raiola niet zo hoog zitten"

Oud PSV-voorzitter Harry van Raaij weet niet wat hij moet denken van zaakwaarnemer Mino Raiola. De belangenbehartiger van Mark van Bommel deed volgens hem opvallende uitspraken.

Het is nog de vraag waar de toekomst van Mark van Bommel ligt. Zelf voelt de middenvelder wel iets voor een terugkeer naar PSV, maar Raiola gaf maandag te kennen dat zijn cliënt mogelijk een seizoen langer bij AC Milan zal gaan spelen.

Een tijdje geleden belde Van Raaij Van Bommel in een uitzending op, zonder de middenvelder daarbij te zeggen dat het gesprek zou worden uitgezonden. Van Bommel liet zich onder andere uit over mogelijke komst van Louis van Gaal naar Eindhoven. Dit leidde tot ontevredenheid bij Raiola. Sindsdien mogen beide heren elkaar niet zo graag meer.

"Die zaakwaarnemer, die Raiola, die heb ik niet zo hoog zitten", vertelde de oud-preses aan 040TV. "Onlangs gaf hij een uitgebreid interview in De Telegraaf waarin hij zich erg negatief uitliet over mij en hij zei dat Mark kwaad op mij was. Maar ik heb Mark gebeld en het bleek dat dat helemaal niet het geval was."

"Dus wat Raiola zegt, neem ik niet zo serieus. Als puntje bij paaltje komt, denk ik dat Mark voor zijn gezin zal gaan kiezen."