Details van Assassin's Creed: Revelations 'The Lost Archive' DLC

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Assassin's Creed: Revelations aankomende DLC genaamd 'The Lost Archive'. De extra content komt 28 februari uit op Xbox Live Marketplace en PlayStation Network. De DLC heeft een prijskaartje van 800 Microsoft Points of €9,99.

In The Lost Archives volgen we Desmond en Subject 16 in de archieven van de Animus. Hierbij hoopt hij antwoorden te vinden hoe Subject 16 bij de assassins is gekomen. Naast Subject 16 kom je ook andere personages tegen uit het verleden en heden van de games. De content speel je via een first-person view waarbij je door puzzels loopt die je in de game zelf ook al bent tegengekomen.

Naast de singleplayer missies voegt de content ook nog een aantal pre-order extra's toe die je voorheen kon krijgen bij een geselecteerde aantal winkels. Hierbij krijg je de Turkish Assassin Armour, Altair's Robe en de Armour of Brutus. Daarnaast krijg je ook een speciale missie genaamd "Vlad the Impaler Prison" en drie multiplayer karakters. Tevens zijn er nieuwe achievements en trophies toegevoegd.