Button: "Onze tijd gaat komen"

McLaren-coureur Jenson Button acht het goed mogelijk dat hij in 2012 de Red Bulls te snel af is en zijn tweede wereldtitel in de Formule 1 zal pakken. De Brit greep in 2009 het wereldkampioenschap met de Brawn GP en vertrok daarna naar McLaren, het team waarmee hij dit jaar tweede werd in de titelstrijd.

"De eerste twee jaar zijn voorbijgevlogen. Ik ben naar McLaren gegaan om races te winnen en altijd een kans te hebben op de wereldtitel. De afgelopen twee jaar heb ik weliswaar geen kampioenschap gewonnen, maar wel aardig wat races. Ik heb het gevoel dat onze tijd er aan zit te komen. We staan er goed voor. Het kan haast niet beter, dus we kijken allemaal erg uit naar het komende seizoen. We hebben veel vooruitgang geboekt en met een klein beetje meer kunnen we voor meer overwinningen gaan in 2012," zei Button.

Dit jaar pakte de Brit drie zeges, waarbij die in Canada een fraaie was, maar zelf hecht hij meer waarde aan de eerste prijs op Suzuka. "Japan betekent veel voor me, omdat ik nauwe banden met het land heb. Om dan te winnen op een circuit waarvan ik hou en dat eigenlijk Red Bull beter zou moeten liggen voor de Japanse fans die zoveel te verduren hebben gehad, maakt het erg speciaal."


Button: "Onze tijd gaat komen" (Foto: Pro Shots)