Guidetti acht titel voor Feyenoord mogelijk

John Guidetti is onder de indruk van het spel dat Feyenoord dit seizoen in de Eredivisie laat zien. De Rotterdammers ogen fris en spelen met lef, zoals de van Manchester City gehuurde spits afgelopen zondag tegen Ajax vanaf de zijlijn kon zien. De Zweed legt de lat hoog.

"Waar we dit seizoen eindigen is afwachten, maar ik denk aardig hoog. Misschien worden we zelfs wel kampioen. Alles is mogelijk. Maar laten we ons eerst maar richten op plaatsing voor Europees voetbal," zei Guidetti die vanwege griep niet tegen Ajax in actie kon komen tegen NUsport. Hij weet nog niet wat hij na dit seizoen gaat doen, mocht Feyenoord hem nog een jaar willen huren. "Pff… Geen idee. Ik kijk nooit te ver vooruit. Op dit moment focus ik me alleen op dit seizoen bij Feyenoord."

Net als elke andere voetballer droomt ook de Zweed van een gouden toekomst. "Tuurlijk, iedereen heeft dromen! Ik wil met Zweden het WK winnen, de Gouden Bal in ontvangst nemen als beste speler ter wereld en de eerste spits van Manchester City worden. Het liefst zo snel mogelijk allemaal. Maar je moet in het heden leven, hè. En voor nu is mijn eerste doel: morgen zo goed mogelijk trainen. Verder kijk ik niet."