Britt eindelijk naakt voor Playboy

Britt Dekker gaat uit de kleren voor Playboy. De 19-jarige realityster is eindelijk ingegaan op het aanbod van de hoofdredacteur van het mannenblad, Jan Heemskerk.

Het was al enige tijd bekend dat Heemskerk een naakte Britt in de Playboy wel ziet zitten. In de nacht van zondag op maandag was ze te gast in het radioprogramma Echte Jannen, dat wordt medegepresenteerd door de Playboy-hoofdredacteur. Daar werd ze opnieuw geconfronteerd met het voorstel. "Misschien moet ik het toch maar doen dan", zei Britt.

"Ik ben wel een beetje 'flabbergasted', het zweet loopt me over de rug", liet de realityster weten nadat ze haar toezegging had gedaan. "Nu maar hopen dat de advocaten eruit komen", aldus Heemskerk. Britt is waarschijnlijk naakt te bewonderen in het november- of kerstnummer.

Britt werd bekend dankzij haar deelname aan Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle. In de RTL-programma's deed ze vaak niet al te snuggere uitspraken. Het maakte haar echter enorm populair, wat zelfs resulteerde in een eigen single: F*cking Vet.