[WIN!] T-shirt Melancholia + dvd Antichrist

Melancholia draait vanaf volgende week 25 augustus in de bioscoop. Een mooie gelegenheid voor FOK! om onze users kans te laten maken op een leuk prijzenpakket rond de film. De nieuwe film van regisseur Lars von Trier Melancholia ging tijdens het Internationale Filmfestival Cannes in première.

Lars von Trier gooide eerder hoge ogen op het filmfestival in Cannes met zijn films Dogville, Manderlay en Antichrist. In 2000 won hij de Gouden Palm voor zijn film Dancer in the dark. Melancholia's hoofdrolspeelster Kirsten Dunst won bij het filmfestival in Cannes de award voor Beste Actrice. Verdere hoofdrollen in de film waren weggelegd voor Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Kiefer Sutherland (24), Alexander Skarsgård en Charlotte Rampling.

Justine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van haar zus Claire. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia zich richting aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld. Terwijl Justine al in een diepe depressie verkeert, verzet Claire zich tot het einde...

In samenwerking met Wild Bunch mag FOK! 5 prijzenpakketen weggeven. Daarin vinden de winnaars elk een T-shirt van Melancholia en Lars von Triers film Antichrist op DVD. Om hierop kans te maken beantwoord je de vraag die je hier kunt vinden.

melancholia_still.jpg
Meedoen kan tot en met 24 augustus 2011