FOK!sport leden voetballen of doen niks

De bezoekers van FOK!sport blijken vooral voetballers te zijn. Dit blijkt uit de poll die de afgelopen dagen door 597 mensen is ingevuld. Liefst 121 leden (20,3% antwoorden op de vraag ‘Aan welke sporten doe jij, al dan niet competitief?' dat zij voetballen.

Een bijna net zo'n groot deel (117 stemmers, 19,6%) zegt helemaal niet aan sport te doen. Op de derde plaats is fitness te vinden. 62 stemmers (10,4%) is regelmatig in de sportschool te vinden. Opvallend is dat er niet veel FOK!sport bezoekers, afgezien van de voetballers, aan een teamsport doen. Volleybal (19 stemmen, 3,2%) is op de negende plaats terug te vinden in de lijst en blijft daarmee korfbal en basketbal een paar stemmen voor.

Een ander opvallend aspect is dat er 44 leden aan een combinatie van sporten doet. Zo doet user Noin aan turnen, zwemmen en fietsen. Lookbehind heeft een wat meer logischere combinatie met zijn schaatsen, skeeleren en wielrennen. Skwish tekent daarbij ook nog voor een niet alledaagse combinatie van handbal en mountainbiken.