Guy Ritchie mogelijk regisseur van Sgt. Rock

Wat wordt Guy Ritchie's volgende film na Sherlock Holmes: A Game Of Shadows? Er werd al aan tijd over Excalibur gesproken, maar via de website van Twitch vernemen we dat Warner Brothers het project in de wacht heeft gezet. De filmmaatschappij heeft Ritchie gevraagd zich te focussen op een titel waar de regisseur al eerder interesse voor had getoond namelijk een verfilming van de DC Comics strip Sgt. Rock.

Ritchie werd een paar jaar geleden ook al gelinkt aan de bewerking van het Sgt. Rock verhaal maar maakte toen baan voor Francis Lawrence (I Am Legend) die het verhaal van de 2e wereldoorlog wilde verplaatsen naar een meer futuristische setting. Warner Brothers en producer Joel Silver hebben echter hun voorkeur voor Ritchie uitgesproken en de kans is dus groot dat dit zijn volgende productie gaat worden.

Hoewel de verandering nog niet officieel is bevestigd is Ritchie momenteel al druk bezig met de 1e versie van het script waarin we, net zoals in het stripverhaal, Sgt. Rock zien strijden met Duitse troepen in de 2e wereldoorlog.