Trailer Moneyball met Brad Pitt online

De eerste trailer van de real-life baseball drama Moneyball is vrijgegeven. In de film spelen onder andere Brad Pitt en Jonah Hill. De film zal vanaf 23 september 2011 in de bioscopen te zien zijn. 

Ondanks het feit dat het genre van deze film niet meer zo populair is, beloofd deze film veel goeds. Het lijkt erop dat dit een unieke film zal worden in zijn soort en de cast is ook veelbelovend. De rol van Billy Beane, de manager van Oakland Athletics zal worden vertolkt door Brad Pitt. Beane heeft het er maar moeilijk mee om met een zeer beperkt budget een fatsoenlijk team samen te stellen, tot hij de kantoormedewerker Peter Brand (Hill) ontmoet. Hij overtuigt Beane ervan om het team op een totaal nieuwe manier te coachen. Hun nieuwe methode vermijdt traditionele tactieken en ze proberen een zo goed mogelijke team samen te stellen op basis van het analyseren van statistieken. Beane wordt in het begin tegengewerkt door zijn superieuren, maar wanneer zijn methode lijkt te werken, houdt dit al gauw op.

In eerste instantie zou de film Moneyball niet gemaakt worden, wat gek is als je kijkt naar de cast. Na een moeilijke productie werd Bennett Miller (Capote) aangenomen als regisseur. De trailer staat hieronder.


Trailer van de film Moneyball