Jackass en Willie Nelson in stunt-western

De mannen van Jackass gaan een komische western maken met countryzanger Willie Nelson. In Mustache Riders gaan Johnny Knoxville, Bam Margera en Ryan Dunn op zoek naar een verborgen schat. De enige die hen in de weg staat is Nelson. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift New York Magazine.

Mustache Riders is een rauwe komedie waarbij de stunts zijn geënsceneerd. Zo wordt de drie mannen van Jackass waarschijnlijk het ergste leed bespaard, aangezien ze normaliter elkaar spontaan aan 'stunts' onderwerpen.

Knoxville heeft onlangs ook getekend voor de komedie First Man. Hierin is hij te zien als de echtgenoot van de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. Tijdens de verkiezingscampagne weet hij zich nog enigszins te gedragen, maar eenmaal in het Witte Huis getrokken vervalt hij weer in het voor alle fans bekende gedrag. De 39-jarige stuntacteur gaat de film ook coproduceren met zijn Dickhouse Productions.

Willie Nelson is vanaf 19 maart te zien in de documentaire The King of Luck. Deze film werd geregisseerd door filmmaker Billy Bob Thornton, zelf een fervent countryzanger. De film is de afsluiter van het South by Southwest Conference and Festival in Austin, Texas. Het is nog niet bekend of de documentaire ook in Nederland verschijnt.


Jackass en Willie Nelson in stunt-western (Foto: Novum)