Chuck-actrice spreekt stem Aya Brea in

De Australische actrice Yvonne Strahovski spreekt de stem in van Aya Brea. Brea is het hoofdpersonage in het actiespel The 3rd Birthday dat in de lente op de markt komt voor de PSP. De 28-jarige Strahovski, bekend van haar rol als Sarah Walker in de tv-serie Chuck, wordt vergezeld door Jensen Ackles, bekend uit de tv-serie Supernatural. Hij heeft getekend voor de stem van tegenspeler Kyle Madigan.

Strahovki geeft aan groot fan te zijn van Aya Brea. "Ze is sterk, gedreven en kan de hele wereld aan." Deze eigenschappen moeten volgens de Australische goed naar voren komen in de stem van het gamepersonage. Aya Brea is in The 3rd Birthday de laatste hoop van de mensheid in de strijd tegen kwaadaardige wezens, de Twisted. Om Brea is al een hoop te doen. Als het gamepersonage schade oploopt, valt haar kleding langzaam van haar lichaam.

De rol van Brea is niet de eerste 'seksueel' getinte rol van Strahovski. Eerder speelde ze Miranda Lawson in Mass Effect 2. In dit ruimteavontuur kan de speler met haar in bed belanden.


(Foto: Novum)