Nieuwe beelden voor Uncharted 3

Sinds de onthulling van Uncharted 3 druppelen er gameplay-beelden en screenshots binnen. Vandaag hebben we weer 5 screenshots plus de trailer uit de Jimmy Fallon show, maar dan zonder Jimmy Fallon, voor jullie.

Nathan is in deze game in de Arbische woestijn genaamd Rub' al-Khali. Hij is, samen met zijn partner Victor Sullivan, op zoek naar de "Atlantis van het zand". een verborgen stad met meerdere namen: City of Ubar, Iram of the Pillars, en de City of Brass. De game zal verschillende vormen van zand kennen, opstuivend zand, zandstormen en de verplaatsing van het zand in het algemeen. Zelfs de manier hoe het zand zich voortbeweegt zal realistisch worden weergegeven in deze game.

"Natuurlijk zal niet de hele game in het zand afgespeeld worden," aldus de ontwikkelaar, "Dat is ons uiteindelijke doel". De game zal op veel vlakken verbeterd worden. Zo zal Nathan met zijn blote vuisten kunnen vechten, zullen er speciale melee combat momenten zijn en zal het klimmen van Drake realistischer worden doordat hij achterwaarts kan klimmen. Denk hierbij aan een klim muur waarbij er achter de klimmer wat hoger een nieuw grijp punt ligt. De klimmer moet dan een afsprong van de muur maken om dat grijp-punt vast te pakken.

Bekijk hieronder alvast wat screens en de gameplay-video

Uncharted 3

Uncharted 3 Uncharted 3 Uncharted 3 Uncharted 3