Koster: "Spelers staan achter mij"

Adrie Koster presteert dit seizoen niet goed met Club Brugge. Zelf laat de oefenmeester weten dat de spelers nog achter hem staan.

In Europa presteert Club ondermaats. Het verlies tegen Dinamo Zagreb betekent dat de ploeg van Koster vrijwel zeker uitgeschakeld is in de Europa League. Ook in de competitie wil het niet vlotten. Daar staat Club Brugge momenteel achtste, met de confrontatie tegen Anderlecht in het verschiet voor zondagavond.

De druk op Koster neemt toe, maar hij weet zelf niets van een mogelijk ontslag: "Een ultimatum van het bestuur heb ik niet gekregen", aldus de Zeeuw tegen Sporza. "Ook de spelers staan nog altijd achter mij. Als dat niet zo zou zijn, zou ik dat als eerste aanvoelen. Over mijn positie kan ik niks zeggen, want mijn lot ligt niet in mijn eigen handen."

Doelman Geert de Vlieger neemt het op voor Koster. Hij benadrukt dat iedereen ervan overtuigd is dat Koster niet het probleem is: "Laat ons zo goed mogelijk met de commotie omgaan en resultaten behalen," voegde de keeper hieraan toe.